• Betala säkert med klarna
  • Unika produkter för ett personligt hem

Hej och välkommen till Ett hus blir ett hem! 

ÖPPET LAGER I HOLMSUND, Stenhuggaregatan 2B.

ÖPPETTIDER:

SÖNDAG 21/2 kl 12-15
SÖNDAG 28/2 kl 12-15

Eller enligt ök om man önskar besöka lagret utanför ordinarie öppettid!

Här kan ni frossa i skåp och många fler vackra ting till era hem!

Stort lager på 130 m2, vi tar in max 8 kunder samtidigt för att säkerställa att alla kan hålla avstånd. Vill man besöka lagret utanför ordinarie öppettider går det alldeles utmärkt, kontakta Caroline på info@etthusbliretthem.se eller 0709-821653.

.

POPUP BUTIK I BURTRÄSK

På grund av rådande situation kring corona och de nya restriktionerna har vi beslytat att INTE ha öppet mer i år i popup butiken i Burträs. Lokalen är för liten för att kunna garantera avstånden mellan kunderna.
Vi hoppas på mindre virus nästa år och att vi då kan öppna upp igen.

.

.

.

För den som vill veta lite mer.... 

Jag som står bakom denna butik heter Caroline och arbetar i första hand som sjuksköterska men har också ett brinnande intresse för gamla ting och inredning i sin helhet!

Våra hem är basen för vårt välbefinnande, därför är det viktigt att omge sig med saker man tycker om, saker som betyder något för oss och skapar en känsla av trygget och värme. Jag vill hjälpa dig skapa ett mer personligt och unikt hem!

Många av mina produkter är återbruk och därför finns det bara en av varje, om det bara finns ett exemplar av just den produkten så står det under informationen till produkten - först till kvarn alltså.

De lite större produkterna (möbler etc.) går endast att välja avhämtning på när du handlar i webshopen, men är det så att du vill ha produkten hemskickad så skicka ett mejl till mig på info@etthusbliretthem med dina adressuppgifter så återkommer jag med exakt fraktkostnad till dig. Bor du i Umeå området finns det även möjlighet till hemleverans, kontakta mig vid förfrågan.

LETAR DU NÅGOT SÄRSKILT?

Letar du en särskild unik möbel till ditt hem men hittar den inte i mitt sortiment just nu? Skicka mig ett mejl eller kontakta mig på instagram @etthusbliretthem_butik med vad det är du är ute efter så håller jag ögonen öppna åt dig när jag är på inköpsjakt! 

Senaste produkterna

Golvlampa
1 900 SEK
Foajéampel
9 700 SEK
Hängande ljusstake 100
Hängande ljusstake 80
Hängande ljusstake 60
Taklampa Gunilla
649 SEK
Väggskåp
1 600 SEK
Trästol med rotting
1 500 SEK
Väggskåp
1 600 SEK
Taklampa Gunilla
649 SEK