• Betala säkert med klarna
  • Unika produkter för ett personligt hem

POPUP BUTIK I BURTRÄSK

I sommar har vi en popup butik i Burträsk, i annexet till prästgården.

Här hittar du allt som finns i webshopen och mycket mer! Lättare fika finns till försäljning. Kom och njut av den vackra miljön i trägården med oss.

Öppettiderna varierar och presenteras här samt på intstagram. 

Just nu håller vi stängt i någon vecka framöver då vi håller på att fylla upp i butiken och inväntar leveranser. Vi har hittat mycket fint så håll utkik på instagram när vi öppnar igen.

.

.

.

.

Hej och välkommen till etthusbliretthem!

Jag som står bakom denna butik heter Caroline och arbetar i första hand som sjuksköterska men har också ett brinnande intresse för gamla ting och inredning i sin helhet!

Våra hem är basen för vårt välbefinnande, därför är det viktigt för mig att omge sig med saker man tycker om, saker som betyder något för oss och skapar en känsla av trygget och värme. Jag vill hjälpa dig skapa ett mer personligt och unikt hem!

Många av mina produkter är återbruk och därför finns det bara en av varje, om det bara finns ett exemplar av just den produkten så står det under informationen till produkten - först till kvarn alltså.

De lite större produkterna (möbler etc.) går endast att välja avhämtning på när du handlar i webshopen, men är det så att du vill ha produkten hemskickad så skicka ett mejl till mig på info@etthusbliretthem med dina adressuppgifter så återkommer jag med exakt fraktkostnad till dig. Bor du i Umeå området finns det även möjlighet till hemleverans,  kontakta mig vid förfrågan.

LETAR DU NÅGOT SÄRSKILT?

Letar du en särskild unik möbel till ditt hem men hittar den inte i mitt sortiment just nu? Skicka mig ett mejl eller kontakta mig på instagram @etthusbliretthem_butik med vad det är du är ute efter så håller jag ögonen öppna åt dig när jag är på inköpsjakt! 

Senaste produkterna

Vägglampa Mint
549 SEK
Skomakarlampa Vit
399 SEK
Vägglampa
549 SEK
Pardörrar
Skärbräda bettan
700 SEK
Köksskåp med välvda toppar
Gediget bord med underrede i järn
7 900 SEK6 000 SEK
Runt bord
3 500 SEK