• Betala säkert med klarna
  • Unika produkter för ett personligt hem

Hej och välkommen till Ett hus blir ett hem! 

ÖPPET LAGER I HOLMSUND

Äntligen kan jag berätta att från och med mitten på november kommer Ett hus blir ett hemha ett stort lager öppet för visning och försäljning i vackra Holmsund!
Här kommer ni kunna frossa i skåp och många fler vackra ting till era hem.
Håll utkik här och på instagram så berättar jag mer när det närmar sig.

.

POPUP BUTIK I BURTRÄSK

I höst fortsätter vi med popup butiken i Burträsk, i annexet till prästgården. Öppet 1 gång i månaden.
Öppet nästa tillfälle: 25 oktober 12-15.

I popupbutiken hittar du allt som finns i webshopen och mycket mer! Lättare fika finns till försäljning. Kom och njut av den vackra miljön i trägården med oss!

.

Hjälp att styla hemmet?

Ska du sälja din bostad eller vill ha hjälp att inreda ditt hem?
Tveka inte att höra av dig till mig så återkommer jag med prisuppgift för just ditt hem och dina behov. Oavsett om det handlar om att inreda från start eller med det du redan har. 

.

.

.

För den som vill veta lite mer.... :)

Jag som står bakom denna butik heter Caroline och arbetar i första hand som sjuksköterska men har också ett brinnande intresse för gamla ting och inredning i sin helhet!

Våra hem är basen för vårt välbefinnande, därför är det viktigt för mig att omge sig med saker man tycker om, saker som betyder något för oss och skapar en känsla av trygget och värme. Jag vill hjälpa dig skapa ett mer personligt och unikt hem!

Många av mina produkter är återbruk och därför finns det bara en av varje, om det bara finns ett exemplar av just den produkten så står det under informationen till produkten - först till kvarn alltså.

De lite större produkterna (möbler etc.) går endast att välja avhämtning på när du handlar i webshopen, men är det så att du vill ha produkten hemskickad så skicka ett mejl till mig på info@etthusbliretthem med dina adressuppgifter så återkommer jag med exakt fraktkostnad till dig. Bor du i Umeå området finns det även möjlighet till hemleverans, kontakta mig vid förfrågan.

LETAR DU NÅGOT SÄRSKILT?

Letar du en särskild unik möbel till ditt hem men hittar den inte i mitt sortiment just nu? Skicka mig ett mejl eller kontakta mig på instagram @etthusbliretthem_butik med vad det är du är ute efter så håller jag ögonen öppna åt dig när jag är på inköpsjakt! 

Senaste produkterna