• Betala säkert med klarna
  • Unika produkter för ett personligt hem

Hej och välkommen till Ett hus blir ett hem

Här kan ni frossa i skåp och många fler vackra unika ting till era hem.

Du har nu hittat till webshopen, men i Holmsund (Umeå) finns en studio på 130 m2 där ni kan se och köpa alla produkter. Där gammalt möter nytt, många (90%) produkterna är återbruk, andra är nya så som tillexempel belysning. Hållbarhet är ett ledord för oss och därför är sortimentet till största del återbruk och de paket vi skickar iväg packas med återbrukat material.

I Holmsund kan man besöka studion på söndagar 12-15.

Stenhuggaregatan 2b.

.

POPUP BUTIK I BURTRÄSK

Sommaren 2022 blev tredje året som vi öppnade popupen i annexet bredvid prästgården i Burträsk. I detta vackra gamla hus har vi en popup-butik på nedre plan där ni hittar noggrant utvalda inredningsdetaljer. En mindre skala av stora butiken i Holmsund. Stängd för säsongen 2022.

För den som vill veta lite mer.... 

Våra hem är basen för vårt välbefinnande, därför är det viktigt att omge sig med saker man tycker om, saker som betyder något för oss och skapar en känsla av trygget och värme. Jag vill hjälpa dig skapa ett mer personligt och unikt hem!

Många av mina produkter är återbruk och därför finns det bara en av varje, om det bara finns ett exemplar av just den produkten så står det under informationen till produkten.

De lite större produkterna (möbler etc.) går endast att välja avhämtning på när du handlar i webshopen, men är det så att du vill ha produkten hemskickad så skicka ett mejl till mig på info@etthusbliretthem med dina adressuppgifter så återkommer jag med exakt fraktkostnad till dig. Bor du i Umeå området finns det även möjlighet till hemleverans, kontakta mig vid förfrågan för prisuppgift.

Senaste produkterna

1 829 SEK
229 SEK